Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Čechu.

vy jste skutečně neskutečný fanatik.

To že za jiné země startují ve vrcholných soutěžích naturalizovaní cizinci je zcela běžné. Kolik Kanaďanů hraje hokej za evropské státy a budou hrát i za Koreu. Za Koreu bude startovat německá sáňkařka a americký hokejista, Afričtí atleti startuji za kdekoho, Turecko, Katar i Britanii. Za ČR nastupuje americká basketbalistka.

Prostě v některých zemích je přebytek výborných sportovců, kteří namají naději startovat za svou zemi a proto volí naturalizaci a start za jinou, A ta nová země se třeba zviditelní získáním medaile. .Prostě běžná letitá praxe.

Pane Čechu,

jen vy a vám podobní fanaticky nenávidicí cokoliv co má něco společného s Ruskem, dokáží ihned přisoudit podlé úmysly stejně se chovajícím ruským sportovcům.

3 4
možnosti
OZ

A vy jste zase neskutečný prosťáček, neboť napsat že "v některých zemích je přebytek výborných sportovců, kteří nemají naději startovat za svou zemi a proto volí naturalizaci a start za jinou" o ničem jiném nesvědčí...to možná platilo tak před 30 lety, dnes jsou tyhle "přesuny" obrovský a zasmrádající kšeft, kde se točí obrovské peníze a někteří atleti jsou schopni měnit státní příslušenství i několikrát za rok....

4 1
možnosti
VH

Od kdy jsou v Koreji? Tuším, že několik let - tedy pod kontrolou jiné, než ruské laboratoře.

Všem na vědomost dávám, že všichni ruští sportovci mohou startovat, pokud byly pod kontrolou jiné antidopingové laboratoře ne ruské. Coz lze vyčíst z antidopingového pasu.

Distanc nemají sportovci, distanc má laboratoř (a tím jsou - zcela samozřejmě a pokud by se nejednalo o Rusko i bezproblémově - bez platné certifikace ti, které certifikovala distancovaná laboratoř).

1 0
možnosti
Foto

Já jim fandím, ať mohou startovat. Je to jediný možný způsob proti fanatikům

4 0
možnosti
OZ

Nevím, co to udělá s ruskými fanatiky?

1 1
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Přemek Čech,

Seznam rubrik