Diskuse

Jak Rusové otrávili sport

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Nebudu tu bránit Rusy, ale dopuje doslova kde kdo. Jen na Rusy se v posledních letech a nejen ted ukazuje pořád. Doping v Rusku nebo bývalé SSSR byl a je, ale kde není. Jen se podívejte i na Američany a spol. I u nás byl jen se o tom neví nebo nemluví. Já si myslím, že Pí. Kratochvílová má svůj největší rekord jen díky dopingu. Ale je to jeń můj názor.

0 0
možnosti
MB

Nemám Rusy rád, ale neštvavě pravím - Oni mají fakt originální schopnosti ! Všechno dělat ve velkém, tedy i ostudu. Ten sport je neutrální - ideální kolbiště pro soupeření. Rus říká nikoliv, i zde na to půjdeme vědecky a vítězně. Rozumně - jistě, zobe kde - kdo, ale řídit to na státní úrovni - až to praskne - pochopitelně volat to osvědčené - Spiknutí mezinárodních sil ! Všechno dělat ve velkém, tedy i ostudu!:-)

1 1
možnosti
Foto

Jak nádherný by mohl být svět, kdyby všechny jeho hříchy měly na svědomí jenom rusové.

2 1
možnosti

I18v41a90n 10Š76t16í76p95e51k

13. 11. 2017 13:53

Já bych to tak nehrotil, resp. posuzoval bych to obecně, ne politicky. Rus není ďábel.

6 0
možnosti
JN

J51o58s63e18f 59N36i18k28l

13. 11. 2017 13:35

Užití dopingu je dokázáno i sportovcům z jiných zemí. Zakážeme jin také startovat na vrcholných sportovních akcích (jako jsou olympiády)?...

2 1
možnosti
VV

vsak byli take po zasluze potrestani, a zadny ministr sportu je neobhajoval. Ona vetsina statu ani takove ministerstvo nema.

5 0
možnosti
BD

Přesně. Stačí zakázat Rusům start a můžeme zrušit drahé dopingové testy. Stejně se dělají jen proto, abychom odlišili čistého Rusa od dopujícího (kterých je většina samozřejmě, pokud ne všichni). To ví každý správně smýšlející občan.

5 1
možnosti
Foto

Nejhorší je fanatismus, zvláště ten Váš.

5 4
možnosti
BD

Vaše fanatická neschopnost či neochota přizpůsobit se správnému názorovému a ideovému proudu je zarážející.

3 2
možnosti
JH

J64a68n 38H10l79e22d15í30k

13. 11. 2017 12:36

když husité potřebovali naplnit furt prázdnou pokladnici, zorganizovali tzv. SPANILOU JÍZDU, od Baltu až po Dunaj a přivezli kořist neb hřích na nepřátelích KALICHu byl záslužným činem. Úplně stejné spanilé jízdy předvádějí Afričtí klauni, v převlečení za běžce, aby vyčistili ve velkém pokladnice civilizovaných států. Co to má společného se zásady Couvertaina, nemám tušení.--- Ruská věda, umění a sport je tvrdě řízena státem a občané nadaní na tělesnou výchovu musí trénovat dle nařízení sport.komisaře, který rozděluje denně kolik kdo obdrží a před ním spolkne tabletek !! To všechno bolševíci považují za vlasteneckou povinnost !!!

1 2
možnosti