Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67i92r91i 50D33v21o47r10a16k

9. 10. 2019 15:10

Samozrejme existuji 2 metry. Na Rusaky a "druhe". Mluvi se o statnim dopingu, ale utika vam to hlavni. V Rusku to samozreme je statni Agentura ale je to tak velky rozdil, kdyz v USA to provozuje Agentura soukroma? Je to prast nebo uhod. Jen se musite kouknout, kdo sedi v IAAF a pokud to ignorujete, vas problem. Staci se napr. kouknout na sprintery USA. To by neproslo zadnemu Statu, brebto...

0 0
možnosti

Vás musí Putin strašit i v noci.

1 1
možnosti

Samozřejmě věřím, že takovému panu Zieglerovi se Váš článek bude nepochybně líbit. Také rozumím tomu, že Rusko z jistých důvodů rád nemáte, ale přece jen byste si neměl vymýšlet. Konkrétně například:

"A je známo, že pokud by ruští biatlonisté nezískali v závěrečné štafetě mužů zlato, šli by k báťuškovi Putinovi na koberec."

Tohle opravdu máte z důvěryhodných zdrojů? Pokud ano, můžete je uvést?

"A před LOH 2016 v Brazílii ústupek ruským atletům, od samotné IAAF. Přece nevyloučíme všechny? Čistým dáme šanci! "

Kterým ruským atletům byla před LOH 2016 dána šance? V Riu mohla startovat pouze jedna (slovy JEDNA) ruská atletka (dálkařka Klišinová). Zatímco např. několikanásobná mistryně světa ve skoku vysokém Lasickeneová měla smůlu, přestože jí nikdy předtím ani potom doping odhalen nebyl...

2 0
možnosti

A nejen pan Ziegler že, i diskuzní hrdina a moudrý pan Flaška bude zcela jistě souhlasit. A to počkejte až naběhnou i ostatní mistní rusobijci.

A k tomu příkladu, samozřejmě že to z žádných zdrojů nemá, natožpak důvěryhodných, je to pouze autorova smyšlenka. Bohužel blog "kvalit" obou zmíněných pánů výše. .

1 0
možnosti

Konec tolerance, podle přemýšlivého autor by to zřejmě nejlépe vyřešila atomovka:-)

1 0
možnosti

A jééééje.... Hele autore a co třeba Salazar? Říká vám to jméno něco? To je ten osobní trenér z USA, který dostal teď kopačky z MS v Douhá. Mimo jiné kouč Lance Armstronga (cyklistika), Mo Faraha, Sifan Hassanové, atd. To je divný, že to jsou vždy závodníci s neuvěřitelným progresem. Jeho středisko sponzoruje NIKE.

No konkrétně atletika je prolezlá dopingem skrz naskrz, na tu už se ani nedívám, protože to nemá cenu.

Jinak v článku zmiňujete klasické lyžování a Rusko. Hele a co jména jako švédka Johaug? Usvědčená fetka, která se vrátila po trestu a zase nemá konkurenci. Když se na to její tempo díváte, musíte vidět, že to není normální. A co nor Sundby? A tak bych mohl pokračovat.... NE, nejen Rusko autore.

2 0
možnosti

Pane Čechu, vy máte pocit, že na mezinárodních závodech (EP, ME, MS, OH ), provádí dopingové kontroly RUSADA? :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS