Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Zeptejte se Markéty Šichtařové, budoucí političky. Ta vám vysvětlí, že stát by do sportu neměl dávat ani korunu ... !!

0 0
možnosti
Foto

Do vrcholoveho urcite ne ;-)

0 0
možnosti
Foto

Mate pocit, ze maji sportovci nekde jinde vice odpovidajici podminky??? Tak si zjistete realitu, nez vypustite nejake myslenky bez ladu a skladu ... ve srovnani se svetem a to predevsim tim, ktery povazujeme za vyspely, jsme na tom spickove v kazdem smeru ... A ze nemame drahu pro nekolik desitek lidi? No, dava mi to smysl, protoze naklady na jejich trenovani v halach, ktere jsou k tomuto ucelu postavene v cizine budou pravdepodobne naprosto stejne a nase penize tak budou utraceny o dost smysluplneji

1 0
možnosti
Foto

K17a31r85e31l 84M16á32d82l67e

27. 2. 2018 15:06

Na špičkové trénování sjezdařských disciplín se bude vždycky jezdit do ciziny - nejsme Dubaj, abychom nějakou trať ztopořili z roviny. Rychlobruslařům bych halu přál, ani bych moc nenadával, kdyby se postavila z erárních peněz, ale byla by využitá ještě za deset let? Teď může mít Sáblíková následovníky, ale až ona skončí kariéru a nikdo z následníků se ve světě neprosadí, bude se o rychlobruslení ještě někdo zajímat? Viz kolová: dnešní mladí už ani neví, že takový sport existuje, ale když ještě jezdili patnáctinásobní mistři světa Pospíšilové, byla u nás jedním z nejsledovanějších sportů.

2 0
možnosti
VV

Kdyz si vzpomenu na Ceskoslovenske tenistky a tenisty kteri to dotahli na vrchol, tak se musim zeptat proc? Ono nejde jen o to neco postavit. Stejne by to za par let spadlo, protoze by to jako vse kolem nikdo neudrzoval. Ale jde o to utvorit jim optimalni podminky. A zda se, ze to umi jinde lepe.

0 0
možnosti
Foto

ČR by měl trápit odliv mozků daleko více, než odchod sportovců.

4 0
možnosti
Foto

My budeme v Polabské nížině stavět Alpy? Ale, pozor. Rodí se tam také dobré víno a to by vzalo za své. Lépe trénovat v Hintertsoderu nebo v Špindlu.

0 0
možnosti
JH

Nevím, ale ptal jste se před čtyřmi lety koho bude v Koreji reprezentovat Gabriela Soukalová?

1 0
možnosti
PK

Ať reprezentují jen sami sebe,,,,,,,tento rozhádaný národ si je ani nezaslouží;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

H81a25n35a 21V33l26k82o52v34á

27. 2. 2018 13:29

Už jsem vám dnes psala pod jiným článkem - víte velice dobře co všechno by se mělo ze státních peněz zaplatit (nejlépe všechno o co si kdo řekne), ale kde na to vzít, nad tím se evidentně nezamýšlíte.

O financování sportu diskutuji pod články podstatně příčetnějších autorů.

2 0
možnosti
VV

Odhaduji ze zem, do ktere se privdaji.

0 0
možnosti
Foto

Vaše odhady většinou nefungují.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Přemek Čech,

Seznam rubrik