Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ta Vaše nemoc je zcela zřejmá; budí Vás jistota staronového presidenta!!!

Zhluboka dýchat, popravovat se nebude!;-);-D

0 0
možnosti
KT

Ano, Sportpropag, a následně Agrodat, byly čímsi, na rozdíl od Charty 77, jako obdobou polské Solidarity. Celá osmdesátá léta tam M. Zeman pracoval na destrukci režimu, až se mu to tři měsíce před Listopadem skutečně povedlo prostřednictvím článku v Technickém magazínu. Ani se nedivím, že nepodepsal Několik vět, muselo mu to v porovnání s tím, co dělá on, nutně připadat jako dětská hra pražské disidentské kavárny

2 0
možnosti
MB

Zemanův článek vyšel v 08/1989 - Technický magazín. Objevily se neuvěřitelné věty - "Odcizená budoucnost nebyla sdílena společností ... Ke klacku sahá ten, komu došly ideje.... Do čela Evropy jsme se propracovali pouze v úmrtnosti obyvatel" ... Komunistí v čele s Jakešem, zcela bezradní, jak naložit s přestavbou - Gorbačov říká, že žádné silové prostředky neposkytne ! Miloš na obrazovkách TV, vytahaný světr a neoholený. Hlava našikmo a svým hlasem chlil ... To, byl ještě normální a odvážný člověk ! B.Engels má dílo - Podíl práce na polidštění opice. Až skončí mandát, bude dobré napsat - Podíl moci, funkcí, na odlidštění pana Miloše Zemana .Bíže - http://milos.chytrak.cz/1989/zeman-tm.php :-)

1 0
možnosti
LC

Jmenovalo se to Technický magazín, říkalo se mu Téčko, byl to měsíčník a ten článek s názvem Prognostika a přestavba vyšel v srpnovém čísle 1989, v době, kdy jste se vy možná odvážil mezi kamarády říci nějaký vtip o Husákovi. V každém případě jsem o nějakém Přemkovi Čechovi nic neslyšel ani nečetl. O Milouši Jakešovi (pokud si pamatuji) v tom článku nebylo ani slovo.

6 0
možnosti
PJ

P80e15t66r 24J72í80l17e91k

10. 1. 2018 0:51

Bylo s podivem, že tento článek tehdy mohl vyjít, a že totéž následně mu bylo umožněno jen v mírnější verzi říci v televizi. Byl to právě tento článek pro který se stal zeman známým, a davy pod tribunami mu v revoluci vyvolávaly slávu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Přemek Čech,

Seznam rubrik