Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Čechu,

Už potřetí se vás ptám a divím se, že vy, takový fanatický bojovník proti dopujícím ruským sportovcům, máte takový problém odpovědět na jednoduchou otázku, týkající se dopingu ruských sportovců, na který opakovaně poukazujete s tím, že by se měli potrestat snad i dosud nenarození ruští sportovci.

Proto vám tuto jednoduchou otázku,kterou jsem vám položil už dvakrát u vašich jiných blogů zopakuji.

"Pane Čechu,

zřejmě jste dobře informován a sledujete systematicky všechny informace týkající se obvinění ruských sportovců z dopingu. Proto nepochybuji, že pro vás bude naprosto snadné uvést konkrétní informaci o tom jakou zakázanou látku dotyční ruští sportovci použili a zda bylo těmto vyloučeným sportovcům prokázáno použití dopingu analýzou vzorků krve či moči, které se sportovcům při dopingových kontrolách odebírají."

uvedeno v diskuzi k vašemu blogu: "Doživotní vyloučení ruských skeletonistů z OH - a kdo bude následovat?"

premyslcech.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A171122_635209_blogidnes

a "Biatlon - přitvrdit musí i Mezinárodní olympijský výbor"

premyslcech.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A171123_635340_blogidnes

0 0
možnosti
BV

Pane Čechu,

zřejmě nejste schopen na jednoduchou otázku, jaká zakázaná látka byla prokázána ve vzorcích těchto vyloučených sportovců z naprosto zřejmého důvodů. V jejich vzorcích, na rozdíl od té Němky, žádná zakázaná látka nalezena nebyla.

Pane Čechu,

u spousty sportovců z řady zemí byl zjištěn doping. U některých dokonce opakovaně a přesto nebyli doživotně vyloučeny. Viz třeba američtí sprinteři.

Pane Čechu,

je jen váš problém, že nechápete, že za používání jakékoliv látky, která není zařazena na seznamu zakázaných látek, nemůže být nikdo trestán za doping.

Pane Čechu,

Je to váš problém, že nevíte, že MOV svěřila organizaci protidopingových opatření na OH WADA a že WADA přímo řídí a kontroluje činnost příslušné laboratoře. Také všichni antidopingový komisaři jsou na OH jmenováni a podřízeni WADA a MOV. Tedy pokud skutečně došlo k tomu, že někdo v laboratoři řizené WADA a sledované bezpečnostním systémem pod dohledem činovníků WADA, proboural do bíle vykachličkované zdi cca desticentimetrový otvor každou noc se volně pohyboval a manipuloval vzorky v nejpřisněji střežené místnosti pod kontrolou WADA tak je to skutečně problém WADA A MOH. Nesmíme zapomínat, že v tomto případě jde o tvrzení jediné osoby. A to uprchlíka před trestním stíhánim v Rusku, který je ochoten ubvést cokoliv, aby se dostal a mohl zůstat v USA.

Pane Čechu,

doufám, že jste si důkladně prostudoval obě zprávy McLarena, na kterých je ta současná hysterie rozpoutána. Tyto slohová cvičení na téma dopingu v Rusku postrádají důkazy. Naopak se z nich dozvíte, že McLaren a ne žádná komise, se ani nepokusila provést jakékoliv šetření přímo v Rusku, kde k tomu údajně mělo dojít. Také se dozvíte, že McLaren porušil předpisy WADA, když manipuloval s uloženými vzorky. Že testy prováděla neznámá osoba, bez potřebných zkušeností, že nebyli aspoň přizvání experti dlouholetého výrobce a dodavatele lahviček na uložení vzorků, kteří mají největši zkušenosti, Že tým McLarena tvořilo 6 študáků a jen 1 uměl rusky!

0 0
možnosti

mě fascinuje že se píše jen o dopingu rusáků a kde se opakuje ta zpráva která tu vyšla před rokem že chytli 19 sportovců jiných zemí8-o já zapomněl to se nehodí do scénáře předepsané amíkama a bruselem;-O

2 3
možnosti
VV

Ono SE pise i o jinejch, ale tenhle clanek je holt o tech ruskejch. Kdyz se budete chtit docist o tech jinejch, zadejte googlovi doping a narodnost a jiste vam je najde.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Přemek Čech,

Seznam rubrik